Asztrológiai fogalomtár

A Szinasztria képlet az asztrológiában

2 Mins read

A Szinasztria képlet az asztrológiában egy olyan eszköz, amely segít megérteni és elemezni két ember párkapcsolatát. Ennek a képletnek a felállítása előtt azonban fontos, hogy mindkét fél egyéni horoszkópját alaposan elemezzük, mert csak ezzel együtt lehet teljes képet kapni a kapcsolatról.

A Szinasztria képlet célja, hogy feltárja, mennyire illenek egymáshoz a két ember, milyen közös feladatokkal kell szembenézniük, valamint milyen belső feszültségek és veszélyek leselkednek a kapcsolatukra. Ez a képlet tehát segít eldönteni, hogy mennyire harmonikus és kiegyensúlyozott lehet a kapcsolat, illetve milyen nehézségekkel kell szembenézniük.

A Szinasztria képlet számos asztrológiai elemet vizsgál. Például az égitestek helyzetét és kapcsolódásait egymáshoz. Az égitestek szimbolizálják az egyén személyiségét és tulajdonságait, így ennek alapján lehet megérteni, hogy hogyan passzolnak össze két ember.

Az asztrológusok figyelik azt is, hogy az égitestek milyen házakban helyezkednek el a Szinasztria képletben. A házak jelzik a különböző életterületeket, és azokat a területeket, amelyeken a kapcsolatnak ki kell alakulnia vagy fejlődnie.

A Szinasztria képletben az asztrológusok figyelembe veszik a bolygók aspektusait is. Az aspektusok az égitestek közötti szögekkel jellemezhető kapcsolatok, és ezek alapján lehet megérteni, hogy milyen dinamikus vagy konfliktusos lehet a kapcsolat.

Az asztrológusok továbbá figyelembe veszik az égitestek dominanciáját is a Szinasztria képletben. Ez azt jelenti, hogy melyik égitest irányítja és befolyásolja erőteljesebben a kapcsolatot.

Fontos megemlíteni, hogy a Szinasztria képlet nem csak szerelmes párok esetében alkalmazható. Ugyanúgy hasznos lehet elkészíteni ezt a képletet főnök-alkalmazott viszonyra, barátságra vagy akár szülő-gyermek kapcsolatra is. Ezáltal betekintést nyerhetünk abba, hogy hogyan működik és hogyan lehet fejleszteni ezeket a kapcsolatokat.

A Szinasztria képlet tehát egy értékes eszköz az asztrológia világában, amely segít megérteni és elemezni két ember kapcsolatát. Bár nem tudományosan alátámasztott, sokak számára hasznos lehet, hogy betekintést nyerjenek a párkapcsolatukba vagy más közeli kapcsolataikba.

Related posts
Asztrológiai fogalomtár

A Zodiákus az asztrológiában

2 Mins read
A Zodiákus az asztrológiában egy fontos fogalom, amely az égen elhelyezkedő állatövet jelenti. Ez az asztrológia talán legismertebb eleme, és alapvetően meghatározza…
Asztrológiai fogalomtár

A Zenit az asztrológiában

2 Mins read
A Zenit az asztrológiában fontos szerepet játszik, mivel a horoszkóp elemzése során segít meghatározni a személy életterületeinek erősségét és jelentőségét. A Zenit…
Asztrológiai fogalomtár

A Világidő az asztrológiában

2 Mins read
A Világidő fogalma az asztrológiában olyan időtartamot jelent, amely a Nap látszólagos pályájának, vagyis zodiákuson keresztüli útjának időbeli hosszát méri. Ez a…
Power your team with InHype

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük