Asztrológiai fogalomtár

A Fekete Hold az asztrológiában

2 Mins read

Az asztrológiában a Fekete Holdnak fontos szerepe van a horoszkóp elemzésében és az egyéni jellemzők megértésében. A Fekete Hold hatásai mélyrehatóak és gyakran rejtettek, így megértésük sok időt és figyelmet igényel.

A Fekete Hold jelenléte a horoszkópban különböző tulajdonságokat és energiákat hozhat elő. Az árnyoldalak, a rejtett vágyak, az elnyomott érzelmek és az ösztönös ösztönök mind-mind a Fekete Hold hatása alatt állnak. Ez a pont kifejezi azokat a részeket magunkban, amelyeket mások általában nem látanak vagy nem akarnak látni.

A Fekete Hold hatása erősítheti az ember szenvedélyes oldalát, és segít felismerni és elfogadni azt, hogy mindenki rendelkezik egy sötét oldallal. Ez lehetőséget ad arra, hogy mélyebb szinten megértsük saját motivációinkat és cselekedeteinket.

Ezenkívül a Fekete Hold segít felszínre hozni az elnyomott traumákat vagy fájdalmakat, amelyek befolyásolhatják érzéseinket és viselkedésünket. A Lilith hatása alatt könnyebben megláthatjuk ezeket a rejtett tényezőket, és képesek vagyunk foglalkozni velük és feldolgozni őket.

A Fekete Holdnak az asztrológiában különböző jelentése lehet a jegyekben és házakban való elhelyezkedése alapján. Például a Kos jegyében lévő Fekete Hold erősítheti az egyén önálló és merész oldalát, míg a Halak jegyében állva inkább az intuitív és spirituális jellemzőket hangsúlyozhatja.

Az első házban található Fekete Hold azt jelzi, hogy az egyénnek fontos szerepe van önmaga elfogadásában és az árnyék oldalainak felfedezésében. Az ötödik házban lévő Fekete Hold kreativitást és szenvedélyt hozhat elő, míg a tizedik házban álló Lilith erősítheti a karrierrel és a hírnévvel kapcsolatos törekvéseket.

Fontos megjegyezni, hogy a Fekete Hold hatása nem mindig könnyen észlelhető vagy befolyásolható. Ezért fontos időt szánni arra, hogy mélyebben megértsük saját horoszkópunkat és annak különböző elemeit. Az asztrológusok segíthetnek abban, hogy jobban megértsük a Fekete Hold hatásait és hogyan lehet ezeket a jellemzőket előnyünkre fordítani.

Az asztrológiai fogalomtárakban gyakran találkozhatunk a Fekete Hold szerepével és jelentésével. A részletes elemzéseknél az asztrológusok általában figyelembe veszik ezt a pontot, hogy teljes képet kapjanak az egyén horoszkópjáról és jellemzőiről. Ezért érdemes tájékozódni erről a fogalomról, ha mélyebb betekintést szeretnénk nyerni saját személyiségünkbe és motivációinkba.

Related posts
Asztrológiai fogalomtár

A Zodiákus az asztrológiában

2 Mins read
A Zodiákus az asztrológiában egy fontos fogalom, amely az égen elhelyezkedő állatövet jelenti. Ez az asztrológia talán legismertebb eleme, és alapvetően meghatározza…
Asztrológiai fogalomtár

A Zenit az asztrológiában

2 Mins read
A Zenit az asztrológiában fontos szerepet játszik, mivel a horoszkóp elemzése során segít meghatározni a személy életterületeinek erősségét és jelentőségét. A Zenit…
Asztrológiai fogalomtár

A Világidő az asztrológiában

2 Mins read
A Világidő fogalma az asztrológiában olyan időtartamot jelent, amely a Nap látszólagos pályájának, vagyis zodiákuson keresztüli útjának időbeli hosszát méri. Ez a…
Power your team with InHype

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük